fbpx

Descoperă România

Delta Dunarii

Delta DunariiUn tinut exotic cu peste 1200 specii de plante, cu cea mai bogata fauna orintologica de peste continent, fiind cea mai mare rezervatie naturala din Europa. Tulcea, principalul oras al Deltei Dunarii, este cel mai important centru al industriei de pescuit din Romania. Dunarea, izvorand din Germania, adunand afluentii din zece tari si traversand patru capitale, dupa un traseu de 2860 Km, formeaza la varsarea sa in Marea Neagra o delta.

Marea Neagra

Marea NeagraVremea minunata din primavara pana in toamna si intinderile imense de nisip auriu fac din statiunile de pe litoraulul romanesc al Marii Negre o destinatie ideala pentru petrecerea vacantelor la mare.
In plus, practic nu exista valuri la Marea Neagra, asa ca inotul poate fi practicat in conditii de siguranta mult mai bune decat in alte parti ale lumii. Turistii pot vizita si vestigiile celor 3 colonii fondate de greci: Histria in nord, Tomis in centru ( in zilele noastre Constanta, cel mai important port la Marea neagra a Romaniei si care gazduieste un important muzeu arheologic) si Callatis ( in present orasul Mangalia).

Bun venit in Transilvania

prednisolone price us. how to get prednisone without prescription. prednisolone canadian pharmacy. order prednisone no prescription. buy prednisolone 5mg 
Transilvania…..Chiar si numai acest cuvant aduce cu sine magie si mister. In Transilvania, noi posibilitati de petrecere a vacantelor apar la tot pasul.

Doriti sa vizitati taramul lui Dracula? Cei care doresc sa cunoasca ceva mai multe lucruri despre Dracula, pot vizita locurile de mare insemnatate pentru viata lui, amintite in istorie.

Pentru a vizita cateva locuri din viata aventuroasa a lui Dracula, puteti merge:
In Muntii Bargau pentru a vedea Castelul lui Dracula
Scriitorul britanic Bram Stoker putea ușor consulta la Royal Library din Londra câteva din acele gravuri săsești din secolul XV, ce se găseau și în colecțiile de la British Museum, în care Vlad Țepeș este descris ca un monstru, unvampir ce bea sânge de om și un mare amator de cruzimi. A avut probabil acces și la cartea History of Moldavia and Wallachia a lui Johann Christian Engel, care îl descrie pe Vlad Țepeș ca un tiran sângeros, ceea ce i-a dat probabil ideea să ia prințul Valahiei ca model pentru personajul său fictiv, „Dracula”.

In Sighisoara unde se afla cetatea medievala si casa unde s-a nascut Vlad Tepes

La Castelul Bran, locul de vanatoare a lui Vlad Dracul

Odata ajuns pe meleagurile transilvanene nu vei mai dori sa pleci,dovada Printul Charles militeaza pentru conservarea satelor vechi transilvanene si s-a ocupat prin fundatia sa de reconditionarea caselor traditionale si, cel mai important, de promovarea tarii noastre peste hotare.
Mostenitorul coroanei britanice este unul dintre sustinatorii padurilor din Transilvania, el aparand in cadrul miniseriei „Wild Carpathia”, lansata in octombrie 2011 si difuzata la nivel international pe Travel Channel.

Castelul PelesCastelul Peleş, reşedinţa de vară a primului cuplu regal al României, regele Carol I ( 1866-1914) şi regina Elisabeta, a fost construit între 1873 și 1914, la dorința suveranului, după planurile arhitecților Johannes Schultz şi Karel Liman. Edificiul a fost decorat de celebrii creatori, J. D. Heymann din Hamburg, August Bembé din Mainz și Bernhard Ludwig din Viena. Castelul Peleș este considerat cel mai important ansamblu arhitectonic de tip istorist din România, având caracter de unicat și prin valoarea sa istorică şi artistică, rămâne unul dintre cele mai importante şi frumoase monumente din Europa.

 

Podul Minciunilor baclofen online order. buy baclofen cheap. baclofen online australia. baclofen online no prescription. buy baclofen canada. cheap baclofen. mail order baclofen . zyban tablet price in india zyban without prescription Podul Minciunilor
Este primul pod din Romania si al doilea din Europa confectionat din fonta turnata.
Podul este un loc plin de legenda, insa cea mai credibila varianta pare a avea la origine o omonimie de cuvinte. Fiind primul pod ce nu are piloni de sprijin i s-a spus „podul culcat”. Iar in dialectul sasesc „culcat”(ligenmarchen) este omonimul cuvantului „minciuna”, si de aici batranii din cauza zgomotelor scoase de pod in timpul traversarii unui asa zis mincinos au dezvotat tot felul de legende, ca podul ar cunoste astfel de oameni si „geme” intr-un fel ce iti da fiori.

Pentru a vedea toate aceste atractii ale Transilvaniei, cu siguranta veti avea nevoie de un mijloc de transport. Noi va putem ajuta….